Wat we allemaal doen?

Wij regelen uw volledige reclamepakket van het ontwerp tot de realisatie.
Beletteringen, stickers, drukwerk, bedrijfskleding & het hele pakket!

Belettering

Vrijwel alles is te beletteren. Voor vrijwel elke ondergrond bestaat een (zelfklevend) vinyl of kan een ander materiaal gebruikt worden om uw boodschap over te brengen of een object te verfraaien of beschermen.
Wij beschikken over de apparatuur en materialen die nodig zijn om de meest uiteenlopende beletteringen te produceren, monteren en kwaliteit te garanderen. Onze productie- en montagemedewerkers kunnen u prima adviseren over diverse toepassingen en mogelijkheden voor beletteringen.

--Reclamebeletteringen

Reclame op uw personenauto, bedrijfsbus, vrachtauto of ander object? Vrijwel alles is te beletteren. Voordat u de feitelijke opdracht geeft, zullen wij een visualisatie van het te beplakken object maken, zodat u een impressie krijgt van het eindresultaat. Al onze beletteringen worden letterlijk op maat gesneden of geprint en kunnen bij u aangebracht worden of, wanneer u geen geschikte ruimte heeft, bij ons bedrijf.

Niet alleen voertuigen kunnen worden beletterd. Op vrijwel iedere ondergrond kunnen wij vinyl stickers aanbrengen, zoals glas, behandeld hout, kunststof en diverse soorten plastic.

Voor iedere toepassing kunnen wij u adviseren over de meest geschikte foliesoorten.

Plaatsing van reclameborden
Ons team heeft inmiddels al heel wat reclameborden geplaatst. Dus ook voor vakkundige montage bent u bij ons aan het juiste adres! Indien u geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van reclameborden, nodigen wij u gaarne uit om ­contact met ons op te nemen.

--Carwrapping

Car wrapping is een techniek die veel wordt gebruikt om van uw voertuig een reclame object te maken. Met vinyl wordt het carrosserie van de auto ingepakt in een bepaalde kleur of met een bepaalde print. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw auto matzwart te maken of een carbonlook mee te geven, maar ook afbeeldingen kunnen geprojecteerd worden op uw auto.

Door de speciale folies en technieken die wij hiervoor gebruiken is een gewrapte auto bijna niet te onderscheiden van een gespoten auto. Bovendien is de folie verwijderbaar, terwijl spuitwerk permanent is.

Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het type auto en kunt u telefonisch of via de mail opvragen.

--Beschermfolies

Ter bescherming van uw lak zijn is er een aantal folies beschikbaar. Zo leveren en monteren wij (bumper) beschermfolies die op bumpers en dorpels toegepast worden. Daarnaast zijn wij leverancier van Venture Shield folie. Een sterke, glasheldere folie die gemonteerd kan worden op diverse delen van de auto, zoals de motorkap, spiegels, bumpers, portieren en andere delen van de auto die u wilt beschermen. Op deze manier kunt u schade door bijvoorbeeld steenslag, krassen en stoten voorkomen en blijft uw auto er veel langer als nieuw uitzien. Prijzen hiervoor kunt u telefonisch of via de mail opvragen.

 

Gevelreclame

Uw gevel is voor veel mensen een herkenningspunt en daarom een zeer geschikt object om reclame tegen te plaatsen. Dit kan door middel van een raambelettering, maar een reclamebord of gevelletters zijn zeker ook goede opties om uw pand herkenbaar te maken. Deze zijn zowel onverlicht als verlicht te plaatsen en in diverse toepassingen.

--Gevelletters

Tegen uw gevel kunnen letters of logo’s geplaatst worden in vrijwel elke vorm en afmeting. De dikte en kleur kunnen worden bepaald, aangezien alles op maat wordt geproduceerd. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de letters tegen een boeibord te plaatsen, op afstandhouders of direct tegen de gevel.

--Lichtreclame

Om uw gevelreclame altijd zichtbaar te hebben, kunt u ervoor kiezen om deze te verlichten. Dit kan door middel van bijvoorbeeld het plaatsen van spots boven of onder freesletters, maar we kunnen ook de letters direct of indirect verlichten door middel van leds. Deze hebben een grote duurzaamheid en verbruiken weinig energie. Bovendien zijn mooie effecten te bereiken en kunt u uw reclame een luxe uitstraling meegeven door middel van diverse toepassingen. Ook doosletters zijn een optie. Deze kunnen tevens in elke gewenste vorm en kleur gemaakt worden.

Daarnaast kunnen wij volledige licht- en doekbakken leveren en monteren in vrijwel elke gewenste maat, en kunnen wij het onderhoud van de bakken verzorgen.

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerker

 

Roomfolie

Onze raamfolies bieden een oplossing voor hinderlijke zonnestraling, zonlichtreflectie, verkleuring van artikelen in etalages, inbraakvertraging en beveiliging tegen glasbreuk, inkijkwering en het creëren van een sportieve ‘look’ bij auto’s.
Doordat wij vrijwel dagelijks dergelijke folie monteren op diverse merken auto’s en op vensters, hebben wij veel ervaring met de toepassingen en montage van raamfolies. Daardoor kunnen wij u zeer goed adviseren welke folie in een bepaalde situatie gebruikt kan worden. Er bestaat een breed assortiment aan kleuren en tinten. Prijzen zijn geheel afhankelijk van de situatie.

Borden

Borden zijn leverbaar in alle soorten en maten. Van een lichtgewicht geschuimd PVC tot een zeer duurzame trespa of aluminium sandwichplaat. Naast de ‘standaard’ borden, leveren we tevens zuilen of borden van bijvoorbeeld plexiglas of aluminium. Ook bewegwijzeringsystemen hebben wij in ons assortiment. Wij kunnen u het juiste materiaal adviseren voor diverse toepassingen. Vraagt u gerust de brochure aan waarin wij uitgebreid de verschillende toepassingen vermeld hebben staan.

Naast de levering van borden kunnen wij ook de montage verzorgen tegen bijvoorbeeld een gevel of wand. Voor vrijstaande (bouw)borden kunnen wij op maat gemaakte houten frames bouwen en plaatsen.

Spandoeken

Een spandoek is een aantrekkelijk reclamemedium. Voor makelaars bijvoorbeeld kan een spandoek op een gevel van een verkoopobject een aantrekkelijke promotie zijn, maar ook voor de aankondiging van evenementen of als reclameobject op een beursstand is het zeer geschikt. Het is eenvoudig op te bergen tot een volgend evenement en teksten zoals data kunnen eventueel worden aangepast, zodat u hetzelfde doek kunt hergebruiken.

Wij maken zelf de spandoeken op elke gewenste maat en kunnen ze voorzien van bijvoorbeeld spanringen. Onze full color printer kan direct op spandoek printen, waardoor het resultaat er professioneel uitziet.

Daarnaast kunnen wij buizenframes op elke gewenste maat leveren, die zowel vrijstaand als tegen een achterwand gemonteerd kunnen worden. Doeken kunnen zo eenvoudig verwisseld worden voor bijvoorbeeld promotionele acties.

Naast buizenframes zijn er ook andere oplossingen om doeken te presenteren. Voor kleinschaliger gebruik hebben wij rolbanier systemen, waarin een doek wordt opgerold en kan worden neergezet op bijvoorbeeld beursstands, of bij evenementen. Op deze manier kan het doek eenvoudig worden opgeborgen en opgebouwd. Vraag naar de brochure voor meerdere presentatieoplossingen.

Ontwerp

Een van de leukste aspecten uit ons vak is dat we iedere dag bezig zijn met het maken van mooie dingen. Ontwerpen die graag gezien worden. En, ook niet onbelangrijk: ze zorgen ervoor dat uw boodschap krachtig overkomt.

Communicatie & Advies

Advies en ondersteuning bij de oplossing van uw marketing- en communicatievraagstukken. Die variëren van het opzetten van een campagne, een strategisch antwoord op een imagoprobleem tot het positioneren en profileren van uw dienst of product.

Drukwerk

Wilt u meerdere kopieën van een bepaald bestand, of wilt u uw eigen unieke flyers, posters, briefpapier, brochures, offertemappen, enveloppen, etc? Dat kan, in meerdere formaten en goede kwaliteit. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Websites

Een website is het visitekaartje van een bedrijf, daarom is het van belang dat deze goed ontworpen wordt en ook beter gevonden wordt dan de concurrenten. Webshops moeten gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn, zodat klanten veranderen in kopers.

 

 

Maak nu een afpraak!